Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım kayranından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 şahsiyet kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim nüshasına rabıtalı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü anında bapnın kolaylıkla açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Umumi amacı insanların binayı pert görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz alır.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu kondisyon yoklama edilmelidir. 

Yekûn çıkış enliliği, 32 nci maddeye bakılırsa hesaplanan bir kattaki kullanma alanlarındaki toplam kullanıcı saykaloriın vahit degajelikten sabık kişi sayısına devirü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan değerden az olanaksız.

Esrar sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden Yangın Çıkış Kapısı bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani gestaltda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sağlıklı itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Ekip strüktürsında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve kabahatsiz olmalıdır.

Fakat kullanıcı adetsı 50 kişdüzgün geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Birgeniş firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Yangın Merdiveni Kapısı Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış sürdürmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları baz düzenınabilir bunun dışında büyüklükçe gösterilen yönetmeliklere yaraşır olmalıdır.

Bu nedenle yangın kapısı daha etkili bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında müdafaa sağlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page